CV


Experienta politica nu am. Pana anul acesta nu am mai fost implicat in nici un partid. Din septembrie m-am alaturat Initiativei Forta Civica si ma voi lupta pentru un loc in Senat, convingand locuitorii sectorului 4, Bucuresti, ca am solutii si am experienta necesara sa fac acest lucru.

O sa scriu cateva randuri despre experienta profesionala si scolile absolvite:

Am urmat Liceul Mihai Viteazul din Ploiesti, judetul Prahova intre anii 1993-1997 si mai apoi rotile mi-au fost directionate de catre familie spre Universitatea Politehnica Bucuresti, unde in 2002 am absolvit Facultatea de Electronica.

Inca din facultate am contribuit la diverse proiecte. N-am putut sa stau degeaba in fata unei tastaturi. In prezent cred ca am depasit 200 de proiecte in care am fost implicat sa fac partea de programare in diferite limbaje hieroglifice cum le-ar numi unii.

Dunarea Leasing este unul dintre primii angajatori.

Tot pe atunci am avut si primul esec in business – ROMACTIV. Am invatat multe din esec, dar nu m-am lasat invins si am mers mai departe. Totusi, imi amintesc ca la vremea respectiva, prin 2001, am realizat primul site Romtelecom, cand nu exista FB si accesul la internet era sub 10 %.

A urmat Romantic Travel, o agentie de turism, unde am inceput sa lucrez inca din 2001. Pentru mine s-a dovedit a fi un loc romantic si dincolo de nume. Aici mi-am cunoscut sotia si sunt foarte fericit.

Din 2006 sunt CEO la microfirma mea, SICOTEL SRL, activa in domeniul IT, in special programare si aplicatii web.

Am avut ocazia sa incep pentru 3 ani o colaborare cu Automobile Bavaria (2006 – 2009) pentru a dezvolta o aplicatie web.

Prin 2008, din simpatie pentru fotbal, desi n-am putut sa practic nici un sport niciodata, am dezvoltat pentru legendara FC Steaua Bucuresti un sistem de arhivare al celor peste 600.000 de fotografii din istoria Clubului pana la acea vreme. Ce-i drept mi-a luat vreo 2 ani. 🙂

O alta colaborare inceputa in 2008 este cu firma Zero Paper, o companie de software specializata in software bancar si Business Process Management.

Inca din 2008 colaborez cu George Butunoiu, care conduce una dintre cele mai mari agentii de Head-Hunting din Romania si-i multumesc pentru intelegere pe perioada campaniei.

Si nu in ultimul rand, amintesc de STARTEVO, un proiect de suflet, nascut si fondat alaturi de alti doi prieteni, din dorinta de a ajuta romanii sa nu-si piarda speranta ca VISURILE POT DEVENI REALITATE. Am inceput pe wwww.StartEvo.com in martie 2011, online, ca doar asta ne e meseria :). Apoi mesajul s-a raspandit si am fost chemati in tara sa inspiram tinerii din licee. Le-am vorbit din experienta de viata si greutatile de care se pot ciocni in viata, dar sa nu dispere, ca lucrurile se mai schimba in tara asta.

Din 10 decembrie, cu sprijinul vostru, o sa-mi incep CV-ul Politic cu noua titulatura de SENATOR, pentru ca stiu ca oricat de greu poate parea a fi, NU EXISTA NU SE POATE.

Leave a Reply

* fields required


MRU
"Este un om care poate sa faca istorie!"
Franz Huainigg (parlamentar austriac)
"I will keep my fingers crossed for you being elected as member of the Romanian Parliament."
Liviu Mihaiu
"Sunt Liviu Mihaiu si va recomand sa il votati pe Iulian Craciun!"
Dr. Alex Todericiu - Analist Politic
"Dati-i votul lui Iulian Craciun, pentru ca este un exemplu de tenacitate, de forta si de curaj!"
Chinezu
"L-as vota pe Iulian pentru ca este unul dintre cei mai curajosi oameni care i-am cunoscut in viata mea!"
Silviu Hotaran
"Avand in vedere relatia pe care o am cu Iulian, lucrurile pe care le-am impartasit, lucrurile pe care le stim unul despre celalalt, ii urez mult, mult succes!"
Sandra Pralong
"Ne trebuie exemplul cuiva ca Iulian!"
Ratoi, cel mai vechi prieten al lui Craciun
"Il cunosc pe Iulian de 27 de ani. E al doilea frate."
Constantin Ferseta
"Craciun este romanul cu cea mai mare putere interioara!"
Felix Tataru
"Am fost atat de impresionat ca el este una din vocile care vor arata altfel din politica romaneasca."
Monica Tatoiu
"Daca aveti incredere in valorile pe care eu le promovez si incerc sa le traiesc, mergeti si puneti stampila pe Iulian!"
Zoltan Lorencz
"Cred ca daca ar fi mai multi ca el in zona politica s-ar schimba ceva in tara asta."
Gelu Duminica
"Dupa ce l-am cunoscut, am zis ca daca mai aud pe cineva ca se plange, il bat"
Mircea Toma
"Minunea se intampla. Iulian Craciun NU este o persoana cu dizabilitati - este o persoana cu MARI ABILITATI!"
Un tamplar
"Este un om cu O mare! Ce spune, aia face!"
Liviu Ionescu
"Iuli chiar ESTE o capacitate!"
George Butunoiu
"Dupa 20 de ani, prefer sa ma conduca cineva cu trupul, mintea si inima lui Iulian decat unul cu trupurile celor care ne conduc acum."
Gabriel Biris
"Nu se poate deplasa singur fizic, dar cu puterea mintii lui a putut sa mute muntii din loc!"
Jony
"In facultate, era un pol. Misunau foarte multi oameni in jurul lui."
Tanti Geta
"Locuia intr-o garsoniera confort 3, unde nu aveau nici cadita. Aveau un dus montat la chiuveta."
Andrei Gheorghe
"Credeti-ma, admiratia mea se duce catre Iulian Craciun!"