Povestea mea


Pentru cei care nu ma cunosc, doresc sa ma prezint in cateva cuvinte. Pentru cei ce vor si mai multe detalii interesante din viata mea, click aici.

Sunt Iulian Craciun si pentru ca am “Atrofie Spinala Musculara Tip 3” si ma deplasez cu ajutorul prietenilor intr-un scaun cu rotile, unii oameni ma incadreaza la categoria “oameni cu handicap”. Desi imi pot folosi mainile doar 5% din capacitate, va asigur ca imi folosesc mintea mult mai mult. 🙂

Am 34 de ani, sunt din Ploiesti, am facut facultatea in Bucuresti, la Politehnica, si dupa absolvire am ramas aici.

CE AM REALIZAT PANA ACUM IN VIATA:

Am ajutat mii de romani sa castige mai mult de la viata prin Educatia informala

Eu sunt fondatorul celei mai mari platforma educationale alternative din Romania (STARTEVO) unde persoane care au demonstrat ceva in viata ajuta pe cei care vor sa evolueze. Sfaturi practice in business si de viata, orientare in cariera, motivarea tinerilor. Am fost sa vorbim tinerilor in licee si facultati, am facut evenimente cu invitati de marca din Romania, am creat primul Sistem National de Mentorat din Romania. Am filmat povestile de succes ale diverselor personalitati, din diverse domenii de activitate, toate acestea pentru a oferi un model in viata tinerilor debusolati, pentru a intermedia accesul la cei care deja au reusit. StartEvo este proiectul meu de suflet, care mi-a permis pana acum sa ajut mii de oameni la nivel national!

Daca voi ajunge senator, voi incerca sa multiplic acest model la nivel national, sa ajutam milioane de oameni, atat tineri cat si cei iesiti din sistemul educational clasic. Pentru ca aceste cunostinte transmise sunt aur curat, care se transforma in slujbe, salarii mai mari, sanse mai mari.

Pe langa StartEvo, am mai facut si un site de educatie civica: “Romane, fii mai neamt!” care a primit sustinerea a peste 400 de bloggeri, precum si implicarea mea in diverse alte proiecte cu asociatii non-guvernamentale, in domeniul educatiei.

Am facut o firma de IT

Este mica, dar puternica, cu clienti foarte cunoscuti: George Butunoiu, Steaua Bucuresti, Automobile Bavaria, etc. Ma ocup de dezvoltarea de soft si situri.
Avand in vedere ca imi pot folosi mainile doar 5% din capacitate, a trebuit sa imi folosesc creierul sa gasesc solutii. Un domenii in care am putut sa ma dezvolt personal a fost IT-ul, atat ca hardware, dar mai ales ca software. Eu personal lucrez cu limbaje de programare ASP, PHP, dezvolt aplicatii si site-uri web. Am fost pionier in multe domenii: am creat primul sistem de rezervari online de turism in Romania inca din facultate. Am implementat sisteme informatice in banci si companii mari. Am dezvoltat sisteme de gestiune. Imi pot folosi vastele cunostinte de IT pentru dezvoltarea informatizarii Romaniei, capitol unde stam foarte in urma.

Toata viata mea am incercat sa fiu independent financiar, mai ales ca trebuia sa sustin costurile atat pentru mine, cat si pentru insotitor si acum si pentru familie. Mi-am facut firma de multi ani, si am lucrat in privat toata viata mea. De aceea cunosc foarte bine toate problemele cu care se confrunta alti antreprenori si oameni de afaceri mici si medii, care constituie coloana vertebrala a acestei tari. Stiu ce sa fac ca sa fac lucrurile sa se intample si romanii cu initiativa sa poata sa se dezvolte

Mi-am intemeiat o familie.

Am o sotie care ma iubeste si ma sprijina si o fetita superba.

Am terminat Politehnica, Facultatea de Electronica

Pentru mine a fost o mare mandrie personala, mai ales ca invatand bine, am reusit sa nu pierd nici un an. (Cei care stiu cat de grea este aceasta facultate stiu de ce zic acest lucru:)). Am reusit acest lucru desi am avut multe greutati in viata: chiar in timpul facultatii mama a ramas cu o semiparalizie in urma unui atac de cord, iar tatal meu s-a imbolnavit si a murit.

Niciodata nu m-am dat batut!

Alte abilitati:

Sanatate – De-a lungul timpului am fost nevoit sa am de-a face cu sistemul medical din Romania. Din pacate. Asa ca, din punct de vedere al unui beneficiar de servicii medicale, pot spune ca am o experienta vasta.

Persoane cu dizabilitati – Evident, am o cunoastere foarte aprofundata a problemelor cu care se confrunta persoanele cu dizabilitati din Romania.

CREZUL MEU: Nu exista NU SE POATE!

Trebuie doar sa crezi cu adevarat in sansa ta si mai ales sa faci ceva in aceasta directie!

Leave a Reply

* fields required


MRU
"Este un om care poate sa faca istorie!"
Franz Huainigg (parlamentar austriac)
"I will keep my fingers crossed for you being elected as member of the Romanian Parliament."
Liviu Mihaiu
"Sunt Liviu Mihaiu si va recomand sa il votati pe Iulian Craciun!"
Dr. Alex Todericiu - Analist Politic
"Dati-i votul lui Iulian Craciun, pentru ca este un exemplu de tenacitate, de forta si de curaj!"
Chinezu
"L-as vota pe Iulian pentru ca este unul dintre cei mai curajosi oameni care i-am cunoscut in viata mea!"
Silviu Hotaran
"Avand in vedere relatia pe care o am cu Iulian, lucrurile pe care le-am impartasit, lucrurile pe care le stim unul despre celalalt, ii urez mult, mult succes!"
Sandra Pralong
"Ne trebuie exemplul cuiva ca Iulian!"
Ratoi, cel mai vechi prieten al lui Craciun
"Il cunosc pe Iulian de 27 de ani. E al doilea frate."
Constantin Ferseta
"Craciun este romanul cu cea mai mare putere interioara!"
Felix Tataru
"Am fost atat de impresionat ca el este una din vocile care vor arata altfel din politica romaneasca."
Monica Tatoiu
"Daca aveti incredere in valorile pe care eu le promovez si incerc sa le traiesc, mergeti si puneti stampila pe Iulian!"
Zoltan Lorencz
"Cred ca daca ar fi mai multi ca el in zona politica s-ar schimba ceva in tara asta."
Gelu Duminica
"Dupa ce l-am cunoscut, am zis ca daca mai aud pe cineva ca se plange, il bat"
Mircea Toma
"Minunea se intampla. Iulian Craciun NU este o persoana cu dizabilitati - este o persoana cu MARI ABILITATI!"
Un tamplar
"Este un om cu O mare! Ce spune, aia face!"
Liviu Ionescu
"Iuli chiar ESTE o capacitate!"
George Butunoiu
"Dupa 20 de ani, prefer sa ma conduca cineva cu trupul, mintea si inima lui Iulian decat unul cu trupurile celor care ne conduc acum."
Gabriel Biris
"Nu se poate deplasa singur fizic, dar cu puterea mintii lui a putut sa mute muntii din loc!"
Jony
"In facultate, era un pol. Misunau foarte multi oameni in jurul lui."
Tanti Geta
"Locuia intr-o garsoniera confort 3, unde nu aveau nici cadita. Aveau un dus montat la chiuveta."
Andrei Gheorghe
"Credeti-ma, admiratia mea se duce catre Iulian Craciun!"